Et mis ma siis teen ehk elu tootefotograafina

Palju küsivad, kas praegusel koroona ajal tööd on ja millega ma tegelen. Õnneks on minu töö puhul võimalik hoida inimestega minimaalselt kontakti ehk siis tootepildistamisele tihti saadetakse tooted pakiga või tuuakse mulle ukse taha. Eriti hästi toimib selline suhe vanade klientidega, kelle puhul tean täpselt, mis tulemust nad mult ootavad ja ei pea ise pildistamisele kohale tulema. Kuna perepildistamisi hetkel veel vähe külma ilma tõttu siis jagan teiega töid, mis on viimastel nädalatel mu laualt läbi käinud.

Kindlasti on küsimusi tootepiltide hinnastamise ja pildistamise kohta. Seega kirjutan natuke lahti kuidas minu puhul see toimib. Tootepiltide hind kujuneb välja arvestades kogust ja keerukust ja muidugi sellest, mis tulemust klient ootab. Tihti lasen kliendil saata näidispildi, mida ta ette kujutab sest siis ei ole möödarääkimisi ja mitu korda ümber pildistamist. Mida rohkem tooteid seda soodsamaks läheb ka hind. Seega tihti võib tunduda mõne toote pildistamine jube kallis. Aga siiski tuleb arvestada, et ilus tootefoto müüb paremini ja tekitab usaldust. Seega kas hoida pilidistamise kohalt kokku ja müüa vähem või maksta korrektse tootefoto eest ja müüa mitmeid kordi paremini. Seega kui oled huvitatud siis võta julgelt ühendust ja küsi hinnapakkumist!

Kliendid: Fridahats, Casdagli Cigars ja Dadamora.

Kommenteeri

Teie e-maili aadressi ei avalikustata. Nõutud väljad on märgitud *