Lookbook 8

Lookbook 8 on EKA moestilistika IV kursuse välja antud mahukas ja
ajatu moeajakiri. See koosneb moeseeriatest, stiliste tutvustavatest
intervjuudest ning artiklitest, mis täiendavad moeseeriaid.
On väga tore olla üks paljudest toredatest fotograafidest, kes raamatu vahele mahtus.
Tegime koos Janariga ühe vahva seeria kolmest tüdrukust, kes kõik tegelevad
põnevate ja peadpööritavate hobidega.

Vaiksest ja tagasihoidlikust väikesest lapsest on sirgunud tubli ja iseteadlik 7-aastane Carissa, kes üle kõige armastabakrobaatikat. Ta on tüdruk, kes kõnnib kätel ja seda igal võimalikul juhul. Tema silm lööb rõõmust särama, kui saab turnida, tantsida või esineda. Unistab akrobaatikuks saamisest ja teeb kõike selleks, et olla parim ning eeskujuks oma pisikesele õele.

Lisandra armastus iluvõimlemise vastu sai alguse juba 3-aastasena. Sellest aastast sai ennast proovile panna ka rühmvõimlemise võistlustel. Esimese hooaja lõpetas oma rühmaga edukalt, kolmel korral poodiumil teised ja ühel korral kolmandad. Ta on julge ja rõõmsameelne plika, kes oma tegemistes on alati sihikindel. Kui midagi peab selgeks saama, siis pingutab niikaua kuni see 101% õnnestub. Lisandra unistab, et temast saab ükskord treener. 

Ballett, tants, näitlemine, kunst, mood, teadus on vaid mõned märksõnad, mis 7-aastast Nora Johannat iseloomustavad. Nora Johanna on sõbralik, temperamentne, uudishimulik, ta võib ronida poistega puu otsas ja sealsamas olla kõige peenem printsess keda eales nähtud. Igav temaga juba ei hakka! Unistab õhupallidega lendamisest ja maailma avastamisest.

 

Modellid Nora Johanna, Lisandra ja Carissa Giselle
Fotograaf Jaana Süld
Soengud Irene Taal
Stilistika Janar Juhkov
Riided Kalamaja Printsess, Ukauka, Laste maailm, Next, Mimi Disain

Suured tänud Linnateatrile
Ja muidugi eriti suured tänud lastevanematele suurepärase kootöö ja kannatlikkuse eest – Anu, Kristina ja Onneli!

 

Kommenteeri

Teie e-maili aadressi ei avalikustata. Nõutud väljad on märgitud *