Peidust välja

See seeria sai tehtud umbes aasta tagasi. Tegin sellega küll suure plaane aga kahjuks ei läinud nii nagu ma plaanisin. Niisiis pühin piltidelt tolmu ja toon Teie ette. Pildid leiab ka Nukutearis üleval olevalt näituselt.
Kunagi saab see seeria omale ka järje 🙂
Fotodel on esindatud viis Eesti lasteriiete brändi
Martinil on seljas Merle Lõhmus Unique, Mbandil Dadamora, Lolal Kalamaja printsess, Elisel ISEkids ja Heidil Mimi Disain.

Soengud Diana Treu ja abikäed Monika Tappo.
Suured tänud vanematele, kes on siiani kannatlikult pilte oodanud 🙂

Kahjuks on Eesti väike ja sellisele väiksele zanrile nagu lastefotograafia on vähe väljenduspinda. Nii tore oleks kui keegi võtaks kätte ja teeks eesti oma laste ja lastemoe ajakirja. Ideid on palju aga kahjuks pole kuhugi seda suunata 🙁

Kommenteeri

Teie e-maili aadressi ei avalikustata. Nõutud väljad on märgitud *